Min 17.mai 2012! | Helene Drage!
 • 17
  May

  Min 17.mai 2012!

  Ønsker alle de herlige leserne mine en fantastisk 17 mai, uansett hva som er planene idag. Her er hvordan min dag blir ihvertfall;)

  Mange av dere har vel vært igang lenge allerede kan jeg tenke meg, jeg derimot har akkurat stått opp og hoppet i verdens beste  joggebukse, og her skal jeg forøvrig bli resten av dagen tenkte jeg:D Jeg er virkelig ikke glad i store folkemengder, det er en grunn til jeg aldri har vært på konsert, og 17 mai er virkelig ikke dagen for meg slik sett. Jeg synes rett og slett hele dagen er veldig stressende og om jeg stresser, da koser jeg meg ikke… For meg handler 17 mai veldig mye om barna, og siden jeg ikke har barn med unntak av kattene så forbeholder jeg meg retten til å feire denne dagen som jeg selv vil:) Når jeg engang får barn så kan det nok hende ting stiller seg litt annerledes. Føler ikke jeg ser Samboeren noe særlig for tiden så jeg gleder meg til en hel dag med avslapping sammen med han:)

  Planen til meg og Samboeren er å kose oss sammen, lage god og sunn mat, vaske klær og bare slappe av. Jeg skal blant annet prøve å få ryddet opp i resten av bildene mine, og benytte dagen til å planlegge litt mer bryllup og treningen fremover. Jeg er jo på siste uken i Femme Fatale og vil ha planene klare for ukene fremover, er mye som skjer treningsmessig nemlig som jeg skal fortelle dere om litt etterhvert:) Jeg håper dere alle får en koselig dag idag, uansett hva som er planene deres, kos dere masse og nyt dagen!

  Hipp hurra for Norge, la oss alle være gode mot hverandre idag og gjøre dette til en fin dag for alle:)

 • 6 comments on “Min 17.mai 2012!”

  1. Joggebukse bok og totalt avslapping!
   Tatjana recently posted..PT time på EVOMy Profile

  2. Gratulerer med dagen Helene!
   Høres ut som en herlig 17.mai spør du meg;)
   Gleder meg til å høre hva du skal videre på treningsfronten nå etter FF:)
   Mathilde recently posted..Gratulerer med dagen!My Profile

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  CommentLuv badge

  Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.